Vår första resa med barn

När Lilly var 8 månader åkte vi på vår första familjesemester, den bar till Grekland, närmare bestämt ön Kos.

Det var vår första resa med barn och därför valde vi att ta ett all-inclusive hotell. P bokade  en vecka på Tui magic life Marmari Palace. Där bodde vi i en lägenhet m 2 rum, kokvrå och badrum, på andra våningen med balkong o utsikt över havet.

Det var fantastiskt. Vi lämnade nästan inte hotellområdet, precis vad vi behövde efter en lång vinter med mycket jobb för P´s del och vi höll precis på med att avsluta amningen. Allt fanns på hotellet och vi hade då inget behov av att uppleva massa saker, utan vi ville verkligen bara vara tillsammans och njuta av värme, sol o bad.

IMG_0248
Ankomstdag, vi rusade till stranden för bad 🙂

Vi valde att resa på kvällstid, för att Lilly förhoppningsvis skulle sova, och det var alla rätt, iallafall för oss. Lilly somnade innan planet hann lyfta o vaknade när vi lyfte upp henne i selen när vi var framme. Världens bästa tjej! 20160527_172436Vi hade den bästa vecka man kunde ha, massor med sol o bad. Vi njöt av att ha mycket tid tillsammans, Lilly var superduktig med att äta och hon var grym på att anpassa sig i värmen o att vara på resande fot.

Vi träffade också en annan svensk superhärlig familj på hotellet som vi faktiskt fortfarande har en del kontakt med! ❤

När vi skulle resa hem så gjorde vi även de på kvällen, vi fick ”en hel dag extra” att njuta. Det var helt klart mest synd och P som var den som fick köra från Landvetter, Göteborg till Strömstad när vi landade vid 03. Han har de rätt kämpigt när vi flyger då han är lång o  flygen små samt att han har svårt att sova sådär, men det första vi gjorde på svensk mark var att köpa kaffe! 😀  och jag försökte hålla mig vaken, men somnade ganska snabbt tillsammans med Lilly i bilen.

Lilly är grym även på att åka bil, det har hon också varit från start faktiskt. Hon är trygg o lugn, somnar nästan jämt o gör hon inte de så sitter hon o tittar ut o pratar. Numera håller hon långa diskussioner med Agnes o oss andra i framsätet!

Här kommer ett gäng bilder från vår vecka i maj 2016! 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s