Nu har vi startat..

Potträningen!!!

Jag minns faktsikt inte hur vi började med Lilly, mer än att vi köpte just en potta som länge bara stod med på toaletten. Vi satte henne på den ibland, ibland på toaletten. Sen vet jag att vi satte henne där innan varje kvällsbad o även efter varje bad, för som alla känner till, man blir kissig av att bada!! Och det tog inte lång tid innan hon började förstå poängen!!

Vi har nu tagit fram pottan igen, denna gång till Agnes. Hon har alltid fått hänga med in på toaletten m Lilly, annars hittar hon på bus, o nu hon är naturligt intresserad o vill göra samma som sin storasyster.

I semestern prövade min syster att sätta henne på toan, o visst kom de 💩. Så vi har fortsatt efter de o kanske 6 av 10 ggr kommer de nått. 👏

Nu har vi satt upp klisterlappar på väggen på badrummet. Efter varje toabesök med resultat får man välja ett klistermärke o klistra på sin lapp!

Det funkade super m Lilly så vi kör samma nu m Agnes. Bara de att L också vill ha lapp på väggen, vilket hon såklart får, lika för alla annars blir de tårar o i denna familjen väljer man just nu sina krig Nooooga! 🙉🙉

En form av ”resultattavla”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s