Sorry

Hej på er!

Det har varit lite sämre inlägg här nu ett tag, men det är svårt att hinna med. Rutinerna ändras från dag till dag, o för att de inte skall gå ut över tjejerna måste jag lägga mitt främsta fokus just där! Family first, always!

Agnes har haft en period med lite sämre sömn, hon har fler tänder på G och sover oroligt. Lilly har svårt att komma till ro, hon känner ju såklart på sig att mamma är lite instabil.

Så igår somnade jag först vid läggning av Lilly, o när jag vaknat o tagit hand om all middagsdisk o badrummet så hade jag svårt att somna om. Låg vaken o grubblade, lite ledsen, lite sårad o stött i kanterna, då börjar Agnes knorra. Då hämtade jag bara henne till stora sängen o la mig med henne, de finns INGET bättre än att ligga o snusa sina småttar i nacken! Agnes blev lugn o mamman med för tillslut somnade även jag. Sen att vi vaknar innan kl 05.30, de är en annan sak.. 😴

Nu skall jag snabba mig för att komma iväg till jobbet, som sagt, jag är ledsen för inlägg utan slut o med dålig kvalite, jag skall shape up!!

Vi hörs vänner!

En kommentar Lägg till din

  1. Pia Johansson skriver:

    Var inte ledsen för att du inte hinner! Jag är impad ATT du hinner 😘

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s