Den vilda bebin

En av lillys favoritböcker, hon skrattar högt åt alla bebins hyss o jag tror hon finner en del inspiration😅😅

Idag hittade vi STORA maskiner på vägen hem från förskolan. Dom höll på att asfaltera en del av vår gata, wow, vi stannade länge o hann nästan bli lite kompisar med killarna som jobbade där. Vi fick reda på att de skulle komma en ännu större grävmaskin om ett par dagar o gräva upp halva gatan, Lilly blev helt lyrisk! Hon älskar stora maskiner, lastbilar o bussar!🚌

Det tog sin tid att slita sig från maskinerna så vi åt vad kylen hade att erbjuda till middag o sen gav sig tjejerna ut i trädgården medan jag tvättade o dammsugade nedervåningen. När jag stack ut huvudet så hade båda försvunnit över till grannen o stod på deras studsmatta! Inga blyga barn här inte🤦‍♀️ Grannarna , som jag berättat lite om tidigare, har oxå 2 tjejer i ungefär samma åldrar som Lilly o Agnes o vi går på samma förskola och har hängt lite sen vi flyttade hit. Dom ropade över staketet att allt var lugnt, så jag avslutade snabbt städet o gick sen över.

Busungarna hoppade för fullt o efter en knappt timme försökte jag få oss att gå hem, vilket inte var de lättaste.. Då tog jag till fulknep o hotade med ingen tårta på Lillys kommande födelsedag, då gick de snabbt vill jag lova!

Mutor o hot, de funkar sällan i längden men fullständigt kanon i kortsiktiga små dispyter. 😏

Mina små busungar!!! 😚😚😚

Kram på er!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s