3 års present

När Lilly fyllde år hade hon 2 önskningar, ” mamma, en chokladtårta och en rosa dockevagn” Hyffsat tydligt och ändå genomförbart!

Mormor o morfar hade redan innan bestämt att hon skulle få en dockevagn i present, då både kusin Maia och Vilma fått på sina 3 års födelsedagar. OCH, som de bästa morföräldrar de är, så förstod de snabbt att det skulle komma att bli världskrig om de inte köpte 2 , en stor till Lilly och en mindre till Agnes. Så de gjorde de, och kolla nu in barnvagnsmaffian på gatan! 😀20180909_101339Lilly bäddar o bäddar, till dockan, till gosedjur spelar ingen roll, medans Agnes kör lite mer hardcore, sticker ut offroad och skickar iväg vagnen hit o dit! 😉

20180909_114601
varför gå på stigen, man kan ju gå bredvid!?

Vi har samma diskussion varje morgon, ”Nej Lilly, vagnen får inte följa med till skolan” och sen är det Agnes som sitter o vrålar i gruset för att hon inte heller får ta med sin. Men då kliver storasyster Lilly in o medlar, tar Agnes i ena handen o Ralph i den andra o strax är de glömt och  vi kan gå mot förskolan, utan vagnar. Phu! Dessa temperamentsfulla tjejer alltså, det blir en pärs om ett antal år..

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s